Het begin van Fredrix Garagedeuren - Garagedeuren Fredrix Stein

Ga naar de inhoud
Het begin...

Met ruim 25 jaar ervaring in de branche, opende Fredrix 15 jaar geleden aan de Heisteeg 23 in Stein een eigen bedrijf in verkoop, montage en renovatie van garagedeuren. Specialiteit van het bedrijf zijn sectionaalpoorten op maat gemaakt in diverse modellen en uitvoeringen aan zowel particulieren als bedrijven. Daarbij mag u uitgaan van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

De kwaliteiten...

Fredrix levert functionele en comfortabele sectionaalpoorten, supersterk en met een lange levensduur, waarbij de allerbeste materialen gebruikt worden. Daarnaast kunt u rekenen op een snelle levering, rechtstreeks vanaf de fabriek, zodat u binnen twee weken na het geven van een plaatsingsopdracht over een nieuwe garagedeur beschikt. Het plaatsen van een nieuwe poort gebeurt binnen één dag. Als dat geen snelle service is!

Populaire deuren...

Sectionaalpoorten winnen tegenwoordig steeds meer aan populariteit. Ze zijn inbraakwerend, beschermen tegen warmte en kou, zon en sneeuw en verhinderen inkijk. Bovendien komt u door.de elektrische bediening van de poort met een handzender vanuit uw auto, lekker comfortabel en droog binnen, ook als het buiten regent dat het giet. En dat is zeker in ons kikker- landje geen onnodige luxe.

Ook renovatie...
Ook voor renovatie van uw huidige garagepoort bent u hier aan het juiste adres. Sectionaalpoorten zijn niet alleen bijzonder comfortabel en veilig omdat u niet uit uw auto hoeft te stappen om binnen te komen, het zijn ook aanzienlijke ruimtewinners. Doordat de deur verticaal naar boven opent heeft u geen last van een openslaande of kantelende deur. Hierdoor blijft er meer ruimte vrij in uw garage om uw auto te parkeren. Het speelt geen enkele rol hoe de opening van uw garagedeur eruit ziet. Het vervangen hiervan door een sectionaalpoort is géén enkel probleem Ook het hak- en breekwerk kunt u overlaten aan deze vakman. Kortom, u bent ook in geval van renovatie verzekerd van een complete afwerking. Wilt u het gemak van een aparte loopdeur in dezelfde motief als uw garagepoort dan kan dit zonder problemen gerealiseerd worden. U heeft de keuze uit geprofileerd of vlakke panelen in houtnerf of stucco en met gladde beplating. Wat betreft kleur kan uw sectionaalpoort in de fabriek in elke gewenste tint gespoten worden.

Snelle, goede service...

Het spreekt voor zich dat service en kwaliteit bij Fredrix hoog in het vaandel staan. Niet voor niets huldigt men de slogan 'waar anderen stoppen, gaan wij verder'. Dit betekent ondermeer dat u kunt rekenen op een uitstekende nazorg en standaard tien jaar fabrieksgarantie op uw garagepoort. Bovendien wordt voor de elektrische bediening van de poort de tweede handzender gratis geleverd.

© 2016 Fredrix Garagedeuren. Alle rechten voorbehouden. Website gemaakt door: Jan Hölsgens
Terug naar de inhoud